Life & Executive Coaching

Life  Coaching

Herken jij jezelf in onderstaande?

Jij wilt je vrij voelen om jezelf te zijn

Jij wilt sterker in je schoenen staan

Jij wilt met plezier door het leven gaan

En jij wilt vanuit jouw passie handelen

Maar het lukt jouw nog niet helemaal om dit allemaal voor elkaar te krijgen. Ergens zit er een blokkade en je kan je vinger er niet opleggen. Daardoor ben jij opzoek naar een persoon die jou hierbij kan helpen.

Ben jij er klaar voor om de eerste stap naar een verbeterde zelfkennis en toekomst te maken?

Neem dan contact op door hier te clicken!

Executive coaching

Als ondernemer, manager of directeur heb jij continu uitdagingen. De diversiteit aan uitdagingen en situaties dat jij tegenkomt, vraagt continu aandacht van jouw denk vermogen en creativiteit. Maar door te doen wat jij altijd deed, zal je dezelfde resultaten behalen die je altijd hebt behaalt. Dit is iets dat jij weet en ben daardoor nu dit aan het lezen.

Jij wilt jouw persoonlijke leiderschap verbeteren

Jij wilt effectiever en efficiënter handelen

Jij wilt verbeterde resultaten

En jij wilt dat jouw bedrijf met jou meegroeit

Ben jij een ondernemer, manager of directeur die vanuit een verbeterde mindset en met nieuwe perspectieven wil gaan handelen?

Neem dan gelijk contact op!

Jouw coach

Ik ben Josuël Rogers, jouw coach en mindset adviseur. Mijn passie is om jouw te helpen het beste uit jezelf te halen. Dit doe ik door middel van coaching sessies waar zowel logische en creatieve eigenschappen worden ingezet.

Met behulp van mijn ervaringen die ik heb opgedaan in niet alleen de professionele wereld maar ook de wereld van HipHop, zal ik jou helpen om net zo explosief te groeien als de HipHop cultuur. We zullen dit via persoonlijk en/of online 1 op 1 coaching gesprekken doen.

Neem contact op want met jouw HipHop expressie bereiken wij een doelgerichte progressie!