Over ons

HipHop Culture Coaching is opgericht door Josuël Rogers. Twee van zijn grootste liefdes zijn mensen in hun kracht zetten en HipHop. Opgevoed in een familie vol met mensen in de onderwijs sector zag hij hoe belangrijk het is om mensen de bouwstenen te geven om in hun kracht te staan. Tijdens zijn jeugd kwam hij in contact met HipHop, begon teksten te schrijven en op te treden. De zelfvertrouwen die hij hiermee had opgebouwd is altijd van pas gekomen. Hij besloot deze 2 liefdes te combineren om personen, jongeren en teams in hun kracht te zetten.

Met het geloof dat de kracht van creativiteit samen met de kracht van coaching niet alleen nieuwe inzichten biedt maar ook dat het proces met plezier verloopt.

 

Visie

Wij geloven dat iedereen de kracht bezit om succes te realiseren.  De kracht om uitdagingen om te zetten in kansen. De kracht om kansen om te zetten in resultaten. Bij ons gaat het om het  bewust worden van de persoonlijke kracht. Zorgen dat ieder zijn eigen kracht vindt en weet op te roepen wanneer hij die nodig heeft. Met deze kracht zullen zij in staat zijn om hun persoonlijke en professionele doelen te realiseren.

Onze aanpak

Vanuit onze visie werken wij eraan dat een ieder hun eigen kracht vindt om succesvol hun eigen pad te kunnen bewandelen; zowel sprekend als luisterend, beeldend en bewegend!  Door middel van de verschillende aspecten van de HipHop cultuur en technieken van Neuro-linguïstisch Programmeren, motiveren en coachen wij een ieder naar een sterker zelfvertrouwen.  Wij geven ze het inzicht om hun gedachtes, gedrag en gevoelens te sturen zodat ze succesvol kunnen handelen.

Het Resultaat

Met verbeterde zelfkennis kan men vol vertrouwen hun toekomst tegemoet. Ons doel is om de bouwstenen te geven om succesvol te worden in de nabije en verre toekomst. Hiermee kan men  onder andere studie keuzes, carrière keuzes, onderneming keuzes of relatie keuzes met volle overtuiging maken.